Kako mi to radimo Cambridge certificates IELTS TOEFL/SAT Predavači

Individualni časovi/Konverzacija

  Predškolci

SCIENCE/CLIL

Osnovci od I do IV razreda

Osnovci od V do VIII razreda

Letnje škole

Šta ima novo

Foto album

Kontakt

 

 

 

 

Kingston-London 2012.

 
Kopaonik 2012.
 

Kembridž, Stratford,

Mančester 2010.

Linkoln, Oksford, Jork,

Njusted Ebi 2011.

London 2010.

 

Kopaonik 2011.

Mi smi (i) učili

Kopaonik 2011.

Kako smo se zabavljali

Kopaonik 2011.

Sport

Kopaonik 2011. 

A za kraj... Snežana i patuljci

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LETNJE ŠKOLE

 

Najlepši način da vaše dete stavi na proveru i utvrdi sve ono što je tokom godine naučilo je da provede par nedelja u letnjoj školi engleskog jezika.

 

Letnje škole, ali i kursevi dostupni tokom cele godine, su sjajna prilika i za odrasle polaznike da svoj godišnji odmor provedu na jedinstven način, spajajući korisno i zanimljivo.  

 

Nudimo vam više mogućnosti: boravak na Kopaoniku, u Velikoj Britaniji, na Malti, u Irskoj ili možda u SAD.

 

Boravak na Kopaoniku je namenjen deci uzrasta izmedju 8 i 16 godina. U toku deset dana deci, podeljenoj u grupe na osnovu uzrasta i nivoa znanja, se pruža šansa da na časovima sa predavačima, kojima je engleski maternji jezik, stiču sigurnost u komunikaciji na engleskom jeziku. Ta komunikacija se nastavlja sa drugim timom, koji preuzima decu nakon časova, u vidu sportskih i drugih aktivnosti, kao što su razne igre, kvizovi, potraga za blagom, karaoke večeri i sl. Imajući na umu da se letnji kamp organizuje na jednoj od naših najlepših planina, u program boravka su uključene i šetnje kroz prirodu, odlazak na Pančićev vrh, sa koga se pruža fantastičan vidik.

Ovakav aranžman je posebno pogodan za mladji uzrast dece za koju roditelji još nisu sigurni kako bi prihvatili odvajanje od porodice. Neki roditelji su uz osmeh komentarisali kako deca „nisu imala vremena“ da pričaju sa njima jer su žurila da se pridruže drugarima. Briga za decu traje 24 sata bez prekida, a u slučaju bolesti lekar je non-stop na raspolaganju. Organizator ove letnje

škole je naš višegodišnji partner The English Book

Ove godine smene su od 7. do 16. i 17. do 26. jula 2013. godine. Zbog ograničenog broja mesta, požurite!

 

Za decu od 10 do 16 godina ove godine se nudi poseban program - English Tours je, oslanjajući se na svoje dugogodišnje iskustvo, kreirao svoj kamp u srcu Engleske, u Notingemu. Dvonedeljni boravak, od 24.jula do 7.avgusta 2013. ispunjen raznovrsnim aktivnostima koji se nadovezuju na časove, kombinovan sa celodnevnim izletima (medju kojima je London obavezan) i poludnevnim u blizini Notingema, pružiće deci mogućnost da dožive bogatu raznovrsnost i multikulturalnost Velike Britanije, steknu samopuzdanje i „prelome“ jezik.  Smeštaj u kampusu, ishrana na bazi punog pansiona, časovi i materijali koji se dobijaju, izleti, transferi uključeni su u cenu znatno povoljniju nego ranijihn godina, 1099 funti, plativo u dinarima.

Grupa se već formirala, pridružite nam se!

 

Naš partner i na ovom putovanju je The English Book koji se duže od jeden decenije bavi organizacijom kurseva jezika u inostranstvu i vodi izuzetnu brigu kako o kvalitetu nastave, tako i o smeštaju odnosno raznovrsnim sadržajima i izletima koji mladim putnicima omogućavaju da im boravak ostane u nezaboravnom sećanju.

 

Medicinska zaštita je obezbedjena medjudržavnim ugovorom.

Postoji stalni, nenametljiv uvid u aktivnosti dece tako da ona nikad nisu prepuštena sebi.

Na časovima, aktivnostima organizovanim u kampusu i izvan njega, na izletima, grade se prijateljstva koja traju dugo nakon povratka kući (i održavaju znanje engleskog aktivnim). Da se uverite, pogledajte naše sličice!

 

Polaznici od 16 godina pa naviše mogu pohadjati kurseve za odrasle – preporučujemo NCN koledž u Notingemu.

Cena nastave i smeštaja: od 605.00Ł.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

copyright © Playschool English 2012.

 
Izleti, Brajton, Kembridž 2012.
 

London 2011.

 

Notingem 2010

 

Notingem 2011

 

Posetili smo

Žiču, Kraljevo, Studenicu

Kopaonik 2011.

Kolač sa jabukama

Kopaonik 2011.

Druženje

Kopaonik 2011.

Planinarenje